vrijdag 12 mei 2017

Ontdek de mooiste gebieden en reis met ons mee!


Reis met Dimpey mee langs Vlaamse velden, Franse dorpjes en Nederlandse natuurgebieden
Ben jij ook van plan dit jaar met de camper er op   uit te gaan? Op zoek naar verborgen parels, bloeiende velden of misschien naar eindeloze uitzichten over de Franse oceaan met zijn enorme uitgestrektheid waar de hemel haar mooiste kleurschakeringen laat zien. Of bezoek bijzondere kastelen die Frankrijk rijk is en leer de geschiedenis kennen van de bewoners. Laat je betoveren door de mooiste plekjes in België of Frankrijk en ga op zoek naar de mooiste camperplaatsen als uitvalsbasis. Reis je met ons mee?


Haspengouw staat in bloei!
Ik kijk om me heen. We worden omsingeld met stammetjes met roze bloemetjes. De bloemblaadjes in zachtroze, de knoppen in een aantal nuances feller roze. In de verte zie ik witte wolken voorbij drijven. Bloeiende fruitbomen steken fel af tegen een strakblauwe hemel. Gele paardenbloemen staan talrijk verspreid  in de weide: Haspengouw staat in bloei! En wij vieren dit feestje op deze camperplaats mee! De plaatsen omkaderd met bloeiende bloesemboompjes. Het camperleven is weer begonnen!

Tip:
Bezoek ook eens het Hallerbos vlakbij Halle (Hogebermweg). Hier staan in april duizenden wilde hyacinten in bloei! Paarse dekens lijken uitgerold te zijn! Bewandel de glooiende paden en geniet van minivalleitjes begroeid met dit ranke bloemetje. De boshyacinten gemist? In de  bosranden en op zonnige plaatsen staan er nog een aantal! Bovendien is nu de bloei gestart van de witte rapunzel en de daslook.

Camperplaats De Verborgen Parel
Hoenshovenstraat 5
Hoepertingen (België) 
Ook B&B met sauna! 
 

Lees ook:
Maak een wandeling in het Vijlenerbos: het hoogst gelegen bos van Nederland (12 november 2016)
© Copyright Corawriter
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten