donderdag 15 juni 2017

Hof van Axel viert met Pinkster Fancy Fair start nieuw seizoenVlaggetjes hangen dynamisch te wapperen in de wind op de oprijlaan bij Hof van Axel, Zorgboerderij en Mini Boerderijcamping aan de 1e Verkorting 10 in Axel. Ze staan symbool voor de nieuwe start die 3, 4 en 5 juni jongstleden met open dagen is gevierd tijdens de Pinkster Fancy Fair. De Zorgboerderij draait weer op volle toeren en de Minicamping opent zijn deuren. Deze camping biedt camperplaatsen, kampeerplaatsen en een verblijf in vakantiehuisjes aan. De ruime plaatsen, midden in het groen en dichtbij fiets- en wandelmogelijkheden, zijn voorzien van stroompalen, stromend water, barbecues en er is zelfs een picknickveld met gezellige picknickbanken. Inge Vermeulen, eigenaresse van de zorgboerderij, is samen met haar echtgenoot en team hard aan het werk om de laatste puntjes op de i te zetten. Ze ziet de toekomst positief tegemoet, de camping, voorheen camping Den Hamer, krijgt een nieuwe look en de huisjes zijn met zorg opgeknapt. ,,We richten ons voornamelijk op toeristen en trekkers die hier voor een nachtje willen verblijven,” zegt Inge.

Ook zijn er veel dieren te zien op de boerderij: paarden, minischaapjes, ezels, geiten, varkens, kippen, ganzen en zelfs zijdehoenders.
Inge kijkt tevreden terug op de Pinkster Fancy Fair met rommelmarkt, de foodtour, en aanbod van snacks en zoetigheden. ,,Vooral veel cli├źnten met familie hebben de open dagen bezocht.”

Hof van Axel viert het eerste kampeerseizoen met aangepaste tarieven:

Per nacht:
Kampeerplek: 14 euro, normaal 17,50 euro
Camperplaats: 8 euro, normaal 10 euro
Vakantiehuisje: 40 euro, normaal 50 euro

Deze tarieven gelden voor het zomerseizoen 2017

© Copyright Corawriter 2017


Geen opmerkingen:

Een reactie posten