donderdag 11 januari 2018

Reis met ons mee van Amiens naar Villandry!


Picardie  -  de Loire


Château de Villandry met zijn abstracte tuin
Vanaf volgende week start er weer een nieuwe serie 'Reis met ons mee'! We ontdekken de drijvende tuinen in Amiens, maken een wandeling in Le Bois des Moutiers, fietsen van het pittoreske Broglie naar het charmante Bernay en we bezoeken Château de Villandry, opgenomen in het Unesco Werelderfgoed.

Verder beleven we de spectaculaire lichtshow op de statige Cathédrale Notre-Dame mee, de grootste gotische kathedraal van Frankrijk. 

Daarnaast maken we ook weer gebruik van de Voies Vertes, prachtige uitgestippelde fietsroutes, die je de gelegenheid geven het ene mooie dorpje na het andere te ontdekken en ook nog eens historische steden te bewonderen. Dat de fietspaden niet altijd vlak zijn maar zo nu en dan leiden naar behoorlijke klimmetjes, maakt van je vakantie een regelrechte uitdaging!   Reis met ons mee!
En ondertussen genieten we ook nog van ontelbare zonnebloemvelden, gezellige terrasjes, vakwerkhuisjes, fladderende vlinders, zeldzame libellen, panoramische uitzichten en nog veel meer!


Speciaal voor jou hebben we 7 mooie tips geselecteerd. Vanaf aanstaande vrijdag 19 januari reizen we om de twee weken naar Frankrijk. Met elke aflevering een leuke anekdote of weetje over ons bijzondere reisgenootje. Beleef het met ons mee! © Copyright Corawriter 2018

Geen opmerkingen:

Een reactie posten